ANCORA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1975 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ancora. Meer weten? Ontdek meer

30 nov 2022 om 21:59 Snel en prima kwaliteit! Boven verwachting.
26 nov 2022 om 19:42 Het was weer heerlijk en een vriendelijke bezorger
25 nov 2022 om 1:14 Prima op tijd. Lekker gegeten
20 nov 2022 om 19:16 Lekker en snel
20 nov 2022 om 8:26 Prima pizza's en genoeg keuzes! Een van de betere in Nijkerk.
19 nov 2022 om 20:59 Aangegeven dat we op 1 pizza deels geen kaas wilde. Helaas zat op de hele pizza kaas. Verder prima, bezorging zou volgens bericht 50 minuten duren, maar bestelling was er al met een half uur, dus dat was top.
12 nov 2022 om 20:07 Het heeft ruim 2 uur geduurd voor we de bestelling ontvingen. In plaats van de bestelde varkenshaas hadden we zalm. Het smaakte overigens prima. We zijn beter gewend van Ancora en hopen op volgende keer beter.
6 nov 2022 om 8:23 Pizza was lauw en de smaak was niet top. Was vroeger beter gewend van deze pizzaria.
5 nov 2022 om 21:27 6 uur besteld, anderhalf uur later eten. Pasta was nog prima warm, pizza was lauw. Smaak goed, maar was jammer dat het zo lang duurde dat de pizza dus niet meer echt warm was. Ben beter gewend.
30 okt 2022 om 2:07 Einde van de avond pizza besteld. Werd ontzettend snel bezorgd, was nog heel erg warm en smaakte heerlijk. Vriendelijke bezorger.
23 okt 2022 om 19:51 Lasagne was lauw, en vergeleken vroeger een stuk minder lekker
22 okt 2022 om 19:58 Het was top.